Här svarar vi på våra vanligaste frågor om våra behandlingar.
Hittar du inte svaret på din fråga - mejla din fråga till oss HÄR

H U D  &  K R O P P

  • Info kommer inom kort!


K O S M E T I S K  T A T U E R I N G

Hur länge håller en kosmetisk tatuering?

Svar: Kosmetisk tatuering har individuell hållbarhet och beror bl.a. på hudtyp och "leverne" men generell hållbarhet är ungefär 1-3 år. Ögonbryn och läppar tenderar att blekna och successivt försvinna snabbare än eyeliner vilket normalt har en längre hållbarhet (ca. 3 år). Oljig/fet/kombinerad hudtyp brukar dessvärre stöta bort pigmentet snabbare till följd av ökad talgproduktion vilket kan kräva tätare påfyllningar (ca. 9-12 månder) och vid frekvent användande av aktiva hudvårdsprodukter såsom exempelvis AHA/BHA, solexponering eller regelbundna peelings kan pigmentet komma att blekna snabbare.

Vad är skillnaden mellan "microblading" och "ombré/shading" och vilken behandling bör jag välja? 

Svar: "Microblading" kallas också för stråteknik vilket innebär att små strå-liknande "snitt" placeras ytligt i det översta hudlagret (epidermis) i enlighet med den naturliga strå-riktningen i brynet för att efterlikna det naturliga håret. Denna teknik passar bäst för den med torrare hudtyp, den med befintliga bryn men som önskar mer fyllighet och ett naturtroget resultat. "Ombré/Shading" är skuggning där behandlingsområdet/brynet istället täcks med pigment för att ge ett fylligare resultat och passar bra för den som är van att fylla i/måla sina bryn samt för den med kombinerad/oljig hudtyp. Denna teknik går med fördel att kombinera med microblading vilket då kallas för "Kombo".

F R A N S A R  &  B R Y N

Vad är skillnaden mellan "vanligt lash lift" och YUMI Lashes?

Svar: YUMI Lashes är en mycket mild och skonsam form av lash lift - en prisad keratinbehandling från Frankrike som vårdar fransar & bryn, speciellt framtagen för den som är känslig/allergisk mot t.ex. mascara, franslim och färgning. Behandlingens syfte är utöver att ge fransarna ett vackert lyft, vårda och stärka fransarna med hjälp av ingredienser som bl.a. Panthenol & Vitamin E som verkar anti-inflammatoriskt, återfuktande och skyddande mot yttre slitage såsom väder, vind, avgaser och luftföroreningar vilket kan göra att fransarna faller av i förtid. YUMI Lashes hjäpler till att stärka fransarna inifrån och ut vilket med upprepade behandlingar kan leda till att fransens livscykel förlängs.

I N J E K T I O N S B E H A N D L I N G A R

  • Info kommer inom kort!

F R I S Ö R  
- H Å R ,  E X T E N S I O N S  &  S T Y L I N G

  • Info kommer inom kort!